Bonifác
Esemény Hírek

Közmeghallgatás Szerencsen

November 9.-én a szerencsi közmeghallgatáson vettünk részt. Először a polgármester úr ismertette a jelenlegi választási ciklus, és az elmúlt év adatait, statisztikáit. A készített prezentációból megtudtuk, hogy szépen fejlődik a város. Az esemény második, terjedelmesebb részében a lakosok kérdezhettek, és aggodalmaikat fejezhették ki a város vezetőinek.

A közmeghallgatás végig parázs hangulatban, szóbeli adok-kapok sorozatával telt, de tisztességes hangnemben! Az elöljárók minden kérdésre válaszoltak. Véleményem szerint sajnos olykor érezhető volt a csúsztatás, a mellébeszélés, és a nem egyenes tájékoztatás.

Az talán mindenki számára nyilvánvaló, hogy az elmúlt időszakban valami megváltozott a város vezetésében. Már nincs meg a korábbi években tapasztalt összhang, és bizalom a polgármester, és a képviselő-testület egyes tagjai között. Vannak akik szerint a közelgő választás az oka, mások szerint csak véletlen, hogy ez pont most történik!

Két dolog azonban biztos! 2024 október 1-ig tart a jelenlegi vezetés mandátuma, és június 9.-én választások lesznek. Ezek fényében várjuk a fejleményeket, és bízunk benne, hogy a közösség érdekében való munka mindig a legfontosabb marad a jelenlegi, és a mindenkori városvezetők számára!

LEAVE A RESPONSE

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük